Tone

OVER LES MILLS TONE

Les Mills TONE is een cross-training workout met een perfecte mix van cardio, kracht- en coretraining.

Les Mills TONE is ontwikkeld door een team van top fitness professionals en is een van de meest veilige en effectieve workouts te wereld.

Openingstijden
Inschrijven
Gratis proefweek

CARDIO, STRENGTH & CORE

De naam zegt het al, het programma vormt je lichaam op een prachtige manier. Op moderne muziek train je het hele lichaam. Na de les voel je je voldaan, gemotiveerd en vol energie!

IS TONE IETS VOOR JOU?

Houd je van een full body workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie snel verbetert? Dan is TONE het programma voor jou. TONE is voor iedereen dei fit en gezond wil zijn of worden en ontworpen voor alle fitness niveaus. Je zult zien dat je conditie, kracht en lenigheid al na een paar sessies aanzienlijk verbeteren. TONE zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf en je workout haalt!

Voordelen

  • Een workout, drie effectieve manieren van trainen, alle drie innovatief.
  • Het gaat er niet om dat je beter bent dan iemand anders in de les. Het gaat erom dat je beter bent dan dat je gister was.
  • Bij Les Mills TONE draait alles om plezier en beleving samen.
  • Hoe zorg jij ervoor dat je een stap vooruit komt? Je ontwikkelt jezelf, traint op jouw eigen tempo en creëert een sterkere, snellere en fittere jij. Jij bent jouw ultieme project. Make it happen!

BE THE BEST VERSION OF YOU

Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boeven te halen. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.

Wat moet ik aantrekken?

Draag tijdens de Les Mills TONE workout comfortabele sportkleding en schoenen. Neem een flesje water en een handdoek mee.

LESTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag