Core Training

Informatie:

WAT IS Coretraining
30 MINUTEN CORETRAINING
In een coretraining zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet – het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij coretraining krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug.

Alle oefeningen in coretraining hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. Goed opgeleide instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij coretraining gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.

Openingstijden
Inschrijven
Gratis proefweek

LEER MEER OVER HOE JOUW LICHAAM WERKT IN CORETRAINING

In elke les wordt een goede techniek en bewustwording daarvan benadrukt. Zo leer je over je lichaam en maak je het tegelijkertijd sterker.

VOORDELEN
Coretraining is een programma waarin snel resultaten behaald worden waardoor je sterker en slanker wordt. Je blijft jezelf uitdagen, ongeacht jouw niveau.

DE WETENSCHAP ACHTER CORETRAINING
Dit programma richt zich op de romp en de spieren die je bovenlichaam aansluiten op het onderlichaam. Het is ideaal voor het versterken van je buik en billen, net als het voor het verbeteren van functionele kracht en bij het herstellen van voorkomen van blessures.

LESTIJDEN

Dinsdag