Word lid bij Joy ME

Bekijk hier onze abonnementen


Groepslessen

Klik hier

lesmills-05 0058 klein.jpg  1
Fotoalbum
Klik hier

borntomove-klein
Born to Move
Klik hier

Fitness
Niemand is te ongetraind, te oud of te dik voor fitness. Je traint in je eigen tempo, 1, 2 keer in de week of vaker. Voor de mensen die er al eens geweest zijn en voor alle mensen die graag een keer willen proeven wat nu precies fitness inhoudt, je kunt bij Sportcentrum Joy Me terecht. Er zijn professionele fitness- en cardiotoestellen aanwezig. Waarop men voor zichzelf in een gemoedelijke sfeer kan sporten. Voor vragen kun je altijd bij Joyce of haar team terecht.

Groepslessen
Voor de mensen die liever in een groep trainen zijn er de verschillende groepslessen; BBB (buik-billen-benen), Seniorfit (ook voor mensen die zich nog geen senior voelen), RPM (verleg je grenzen en fiets op het ritme van krachtige muziek), Sh’bam (lekker dansen en je innerlijke ster laten stralen) en BodyBalance (verbeter je lenigheid, kracht en innerlijke rust). Zo is er voor iedereen wel een geschikte les te vinden. Trainen in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen.

Ontspanning
Na de les is er tijd voor een kopje koffie of thee, zo leer je de mensen ook van een andere kant kennen. Bij Sportcentrum Joy Me kun je gebruik maken van ruime, schone kleedkamers en douches. Na het sporten kun je bijkomen in de sauna (gratis) of onder de zonnebank.

Iedereen is Welkom
Bij Sportcentrum Joy Me maakt het niet uit, hoe fit je bent, hou oud je bent of hoe je eruit ziet, Bewegen is goed voor Iedereen! Dus altijd al voorgenomen om te gaan sporten? Maak dit vandaag nog waar en zeg ja tegen een betere gezondheid en een fitter gevoel. Sportcentrum Joy Me werkt met u samen om uw lichamelijk welzijn en conditie te verbeteren. In combinatie met de gezellige en ongedwongen sfeer in ons sportcentrum zal iedereen zich thuis voelen. Wij denken namelijk dat “gezond leven” meer vanzelf kan gaan. Dit doen we door u “waardevol” te laten voelen wat bewegen en een gezondere levensstijl met u doet.